måndag 12 december 2011

Kära syster.

Idag tänkte jag mig ett ärligt inlägg. Ett inlägg för att hylla en av dom bästa jag har; Mina storasyster. Jag har många gånger avundats mina systrar som är så bra och fina på många sätt.
Och Sara, Min stora syster, är en super ambiös slitmyra som jag aldrig slutar förvånas över. Hon har alltid varit den typiska stora systern som ska styra och ställa, det är hon som är bossen. Det vet jag. Har alltid vetat. Och jag börjar acceptera det. Sara är tillmötes alltid glad och jag vet flera av mina vänner som sagt så fina saker om henne och många gånger har jag tänkt att dom faktiskt velat varit med henne istället för mig. Jag måste erkänna att många gånger har det varit jobbigt att känna så och veta att man har en syster som många ser upp till och fram till. Jag ville ju vara den personen! Men jag vet, av erfarenhet att Sara är rätt person för det jobbet.

Men jag har också lärt mig; Min stora syster, min Sara kommer alltid vara mer min än någon annans och min avund som har varit jänte mot henne har vänt sig och blivit mer och mer stolthet. Jag är så stolt över att just jag får vara lillasyster till en sån stark och fantastik människa. Stolt över hennes framsteg. Stolt över att hon tagit sig igenom saker som
varit tunga. Stolt över hennes val att plugga vidare, trots att jag vet hur hon kämpade innna och fortfarande gör. Stolt över att hon har hittat rätt person att dela vardagen med.
Men mest av allt så är jag stolt över att få kunna presentera henne för alla andra som min storasyster.

Min fina syster driver just nu en egen blogg. En ekoblogg som till största del är inriktad på det ekologiska levnadssättet. I bloggen berättar hon om sin vardag och sitt sätt att tackla de olika
miljötjuvarna här i samhället. Hon gör sin egna deo, bakar, pysslar och donar. Ta er en titt på
denna utomordenliga inspirationskälla till blogg vettja: www.saraseko.blogg.se

Och till min stora syster vill jag bara säga: Jag älskar dig! Kom hem snart!!!

1 kommentar:

Sara sa...

Du är så fin :) Jag kommer hem snart, lovar! Älskar dig <3