lördag 6 maj 2017

Pusshej!

Som säkert många av er har hört, sett, uppfattat och förstått så är jag hemma i Sverige igen. Bara att komma hem, landa och träffa alla har varit en resa i sig! Många kära återseenden, men också många nya möten. Helt sjukt. Visste inte att det fanns så mycket outforskat i min lilla hemstad. 

Jag mår iaf bra. Det har gått galet fort, men jag mår liksom bra. Har jobb i grannkommunen och lägenhet i Hedemoras ghetto. Livet kan inte bli bättre. Typ. 

Jag är tillfällig kattägare åt en hel mysig misse vid namn missen. Hon bor här, på obestämd tid och håller mig sällskap. 

Jag har satt jätte mkt fröer, köpt fruktträd, fördubblat min physalis familj och planterat pensionärs blommor i blomlådor på min alldeles egna, fina och soliga balle!

Jag och en kär vän pratade en gång i tiden om dom två stora B:na som man önskar med varje lägenhet man flyttar till. Balkong och badkar. På den tiden bodde jag säkerligen i en trång liten etta på åsgatan, som faktiskt var jätte solig och skön med fri tillgång till tvättstuga, men som inte hade dom två stora B:na. Nu sitter jag här idag, Kanske fem år efter den konversationen, med dom två stora B:na. Livet alltså. 

Lajvet. Så sa alltid Kajsa när det var något Nice på gång, hah! Den bruden alltså.
Jag saknar ofta dom kompisar jag skaffade mig i Australien. Typ som Jenny, Kajsa, Blake, Chris, Josefin, Stacey med flera.. Går inte en dag utan att jag spontant vill ringa och prata, men kollar på klockan och inser att det är natt och sovtid där dom är. Fuck tidsskillnader alltså. 

När det kmr till Doris och Dorisftw så tror jag hennes stund är kommen. Har älskat denna blogg och att få skriva av mig, berätta om allt mellan himmel och jord. Älskat att ladda upp bilder och ibland videos, finns så mkt minnen, sorg, kärlek och vänskap på denna sida och allt i en enda blandad och salig röra! Jag kmr alltid låta denna sida finnas kvar, för mig och alla andra. Kanske skriver en rad eller två. Lovar inget. 

Och vem vet, vi kanske möts igen någon gång. 

Puss! 

Inga kommentarer: