fredag 10 april 2015

Påsken 2015

Jag måste nog säga att den här påsken har varit en utav dom häftigaste i mitt liv. Egentligen inte så pass häftig att man typ tappar hakan och trillar ner i ett dike, men riktigt, riktigt bra Och himla udda. 
I torsdags, som för oss svenskar mer känd som skärtorsdag, firades inget speciellt här. Jag målade Lucinda till en påskhare och gjorde tacos och vi åt tills vi var mätta. Konstigt tyckte dom också att jag hade banan i min tacos, så om ni inte har provat det så gört! På fredagen kom släkten hit (eller en son med flickvän) och eftersom den här familjen är tokiga i motorer drog dem ut i bushen för att köra cross. Jag tog mig dock ut på äventyr lite senare. Mötte upp fyra andra au pair brudar, en tysk, två danskar, en svensk och så lilla jag. Vi drack vin, snackade skit, skrämdes av pungråttor och sa hejdå till en utav danskorna som var färdig med Moranbah. 
Jag kom inte hem förns klockan var halv fyra på morgone!  Var lagomt trött och bakis inför resan till min värdpappas föräldrar, som bor (känns det som iaf) mitt ute i ingenstans. Men vad gör det, när det är så otroligt jävla fint och rofyllt.
Söndag morgon, alltså påskdagen startades med äggjakt och chokladfrukost. Sedan målade jag, lucinda och fjortonåringarna påskägg. 
Strax innan lunch tog Lucindas kusin, Taylor, med mig på en promenad. Trodde dock att promenaden skulle bli lugn och rofylld, precis som miljön är, men innan jag visste ordet av hade jag blivit upplurad i ett oklätterbart träd och blivit med lurad på en terrängvandring utan dess like. Men jag hade kul och var super fascinerad under hela tiden! 
 
Efter att jag klättrat i träd, blivit skrämd av ormar och spindlar och halkat runt på stenar tog vi oss tillbaka till gården och resten av familjen. Där åt vi wraps och massvis med choklad, låg därefter i matkoma i ett par timmar innan det var dax att göra sig iordning. Lilla Lucinda skulle nämligen döpas! 
Har aldrig varit på ett så roligt dop någonsin! Vi dansade och bad om vartannat. Prästen var från Sydafrika och bar en stolan i gay-världens färger, det gjorde mig mycket glad! Han dansade och sjöng han också och ville gärna prata tyska med mig av någon anledning. Med andra ord en mycket fin dag! Och en mycket fin påsk! Måndagen, alltså, annan dag påsk kommer att bli ett inlägg i sig. 
 Tills vidare önskar jag alla en fin helg! Det ska iaf jag ha, ska spenderade den på stranden! Hur kan det då bli dåligt? 

Inga kommentarer: