söndag 31 maj 2015

Låt äventyret börja!

Har åkt från Moranbah, Queenslan, till Alice springs, Northern territory, för att med familjen beskåda Finke desertrace 2015. Jag är själv super taggad, trots att resan hit på typ 24h nästan tog kol på mig! Men det var samtidigt så värt det. Fick se Australiens outback, alltså, mer eller mindre öken och bush så långt ögat nådde. Men mitt i det karga landskap var det så vackert. Röd sand, kängrus som studsade kors och tvärs, kossor som korsade gatan bäst dom ville och horisonten rakt framfär mig. Njöt varenda sekund! 
Stannade upp på en liten klippa, där pappa Tim mer eller mindre slängde upp mig på ett tak, för att kunna knäppa ett par magiska bilder. Så det gjorde jag! Sedan åkte vi vidare fram tills midnatt och campade sedan ute i ingenmanslandet. 
Vaknade sedan halv nio dagen efter, relativt utvilad, och körde vidare. Var efter sex timmar framme i Alice springs. Vi drog av med en bbq för att sedan dagen efter hänga med grabbarna på en provrunda av Finke racets bana. 
Finner knappt några ord för hur vackert och annorlunda det är. Samtidigt så himla lycklig varje sekund för att jag får följa med och se allt detta! Men nu har jag lämnat familjen för tre dagars resande på egen hand. Har bokat in mig på en resa som kommer ta mig ut till outbacken igen för att se ayers rock, King canyons och mycket mer! Kan knappt bärga mig!! 

Inga kommentarer: