fredag 15 maj 2015

The latest news!

I några veckor, som gick alldeles för fort, var vi hela fem tjejer ifrån Sverige i Moranbah. Tre från Medelpad, en från Skåne och så jag själv från Dalarna. Vi åkte till airlie beach tillsammans, gick på de lokala fotbollsmatcherna (eller egentligen gick vi väl mest på festen som var efteråt) och hängde oändligt många timmar i lionspark. Nu är vi helt plötsligt tre igen och sorgligt nog så blir vi snart bara två. Försöker helt klart ta vara på den tiden min glada skåning är kvar! 
Firat födelsedag har jag också hunnit med! Min är inte förns om lite mer än en vecka, men pappa Tim fyllde år och eftersom min värdmamma skulle jobba natt tog jag på mig ansvaret att se till att göra hans dag lyckad! Jag och lucinda var till campingshoppen någon dag tidigare där hon fick välja ut födelsedagspresent till pappa, helt själv! Jag själv köpte rom och satte en grön lite rosett på flaskan för sakens skull. En brakmiddag gjorde jag också! Det blev ugnsrostad potatis, lövbiffs rullar, sås och smörstekt sparris, det gick nog hem! Och som till födelsedagar hör till gjorde jag också tårta, choklad på choklad med en gnutta hallon, mumma! 
Mycket play doh lekande har det blivit å! Vi gör hotdogs, hamburgare, kakor and you name it! 
Måndags danserna har fortsatt i vanlig ordning. Så himla roligt att se 2-3 åringar skutta ikring i små prinsessklänningar! Lucinda vill aldrig gå hem när vi väl har kommit dit, kan vara svårt att komma dit för hon är då himmelens blyg. Men som sagt, att få henne att gå därifrån kan ta upp till en halvtimme. Kul med en brutta som älskar att dansa precis dom jag! 

Inga kommentarer: