måndag 1 december 2008

fuck 'em.

Satt idag tillsammans med mina tre vänner, LiiHanna, Frida blixt och Frida Sand.
Egentligen hade vi lektion men istället för att jobba satt vi och glodde runt på en
massa olika bloggar. Åh VA fan!! Kom igen nu alla jävla bloggare!
Mode bloggar, alltså visst, helt okej, om man ändå kunde färstå att alla har sitt egna mode.
Jag tänker inte sitta och rätt mig efter någons jävla blogg bara för att hon/han/den anser sig själv ha stil och att hennes/hans "made-up-mode" är något man måste gilla och använda.
Nejtack, jag står över! och bara för att att slänga en diss på en speciell mode bloggare, så tänker jag berätta vad som är snyggt att ha på sig; Lacoste eller fake gucci skor, jeans (helst för stora) och TOFFSAR, ja pullan, du hörde rätt! Toffsar läängst ner där byxorna slutar. suck on that förfan! Alla klär sig som dem själva vill! Det du pillar med är knappt okej. Cunt.
Och en till blogg grej jag och mina vänner retar oss på är bloggen "allaboutbdb", alltså jag menar, WHAT THE FUCK IS GOING ON!? läsa om folk på bdb kan man väl lika gärna göra på själva hemsidan, alltså vad är det fär jävla no lifers som sitter och gör en blogg om "kändisar" på bdb? Och det som retar mig mest, är de människorna som läser skiten. Alltså come on, vill ni veta något om en person på bdb är det väll lättare och trevligare att fråga den personen direkt istället för att sitta och läsa nån slags blogg för att ta reda på om personen på bdb i fråga gillar hundar, färgen blå eller vad man nu ställer för frågor nu för tiden. Jag menar absolut inte att min blogg är speciellt normal, rolig eller så, men den är personlig, den handlar om mig och mitt liv, vad jag tycker, inte nå jävla skit som "bdb kändisar" eller killar som har toffsar runt byxbenen, sånt skiter jag i. Säger bara en sak till er nolifers och wannabe bdb "kändisar";
GET A LIFE!

Got that?

Doriftw
peace out.

3 brudar med fötterna på jorden:
Tusselii.blogg.se
Freuda.blogg.se
Fridablix.blogspot.com

2 kommentarer:

fridablixt sa...

YOU GO GIRL! ;D blondinella ftw!

Anonym sa...

u got that right bitch! :D